Groep 8

Als je in groep 8 zit, sta je voor de moeilijke, maar ook heel erg leuke keuze om de juiste middelbare school te kiezen. Wat past bij jou, wat kun je en wat wil jij? Bij ons op school gaan we samen ontdekken waar jouw talenten liggen en waar jij je in wilt ontwikkelen.

Je bent op 21 of 22 november van harte welkom op onze meeloopdagen onder schooltijd. We hebben dan een speciaal programma voor leerlingen van groep 8. Geef je op met je klas, maar je mag natuurlijk ook alleen komen met je vader of moeder. Aanmelden kan bij: JKrosenbrink@vakcollegemaarsbergen.nl

Op zaterdag 18 januari 2020 is ons Open Huis van 10.30-13.00 en ben je ook welkom om te komen kijken of onze school goed bij je past. Je kunt dan op alle afdelingen rondkijken, dingen maken of lekkere dingen proeven. Maar natuurlijk krijg je ook alle informatie over theorievakken, zoals: wiskunde, Engels en economie.

Als je kiest voor Vakcollege Maarsbergen kies je voor een warme school met veel keuzemogelijkheden. Een school waar goed onderwijs, individuele zorg en persoonlijke aandacht belangrijk zijn en waar je leert door te DOEN!

Het Vakcollege Maarsbergen heeft vier soorten brugklassen:

  • klassen met leerlingen met een lwoo indicatie
  • basisberoepsgerichte leerweg (bbl)
  • kaderberoepsgerichte leerweg (kbl)
  • gemengde- en theoretische leerweg (mavo)

Je bent altijd welkom om eens een kijkje te komen nemen of om meer informatie te vragen. Neem dan contact op met onze teamleider van de onderbouw, Janine Krosenbrink. Zij helpt je graag: jkrosenbrink@vakcollegemaarsbergen.nl.

Op deze website kun je alle informatie over je aanmelden bij onze school vinden onder het kopje ‘aanmelden’, maar je mag je hier ook meteen aanmelden: Aanmeldformulier leerjaar 1 2019-2020

Klik op onderstaande afbeelding om de schoolgids van 2019-2020 te openen.